تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/10/09 - 11:41
کد خبر: 152491

چماغداران سیاسی تحمل توزیع یک نشریه دانشجویی را هم نداشتند

عصبانیت از توزیع نشریه 9 دی در دانشگاه سیستان و بلوچستان/ دبیر انجمن اسلامی: عده ای با رفتارهای چاله میدانی مانع آزاداندیشی می‌شوند

عصبانیت از توزیع نشریه 9 دی در دانشگاه سیستان و بلوچستان/ دبیر انجمن اسلامی: عده ای با رفتارهای چاله میدانی مانع آزاداندیشی می‌شوند

در تازه ترین اقدام در دانشگاه سیستان و بلوچستان، شب گذشته اعضای یک تشکل منسوب به جریان فوق و موسوم به انجمن پیرو خط امام(!) با تهدید و ارعاب مانع از توزیع نشریه انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه شد؛ نشریه ای که پیرامون حماسه 9 دی انتشار یافته بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: رفتارهای افراطی در مقابل تشکل های دانشجویی همچنان ادامه دارد و منش هوچی گری و تمسک به قوه قهریه در مقابل منطق و آزاداندیشی، هر از چندگاهی شدت می گیرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اوج این رفتارها در برنامه های روز دانشجو در دانشگاه های مختلف ظهور و بروز یافت و حالا در ایام گرامیداشت حماسه 9 دی مجددا در حال تکرار است؛ این رفتار با بایکوت اتحادیه های دانشجویی در جلسه سخنرانی رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد و با ضرب و شتم دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی شیراز (جلسه سخنرانی هادی غفاری) و اصفهان (جلسه سخنرانی علی مطهری) و یا فحاشی به سخنرانان منتقد همچون جلسه سخنرانی حسین شریعتمداری در دانشگاه تهران و... ادامه یافت.

جالب اینکه در همه اتفاق های رخ داده در مدت اخیر، سرنخ های مشابهی از فعالیت و حضور شاخه دانشجویی دولت در دانشگاه ها دیده می شود که تلاش دارد با عناوین انجمن اسلامی با پسوند تازه ای فعالیت نماید.

در تازه ترین اقدام در دانشگاه سیستان و بلوچستان، شب گذشته اعضای یک تشکل منسوب به جریان فوق و موسوم به انجمن پیرو خط امام(!) با تهدید و ارعاب مانع از توزیع نشریه انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه شد؛ نشریه ای که پیرامون حماسه 9 دی انتشار یافته بود.

اعضای این تشکل که ظاهرا مطالب نشریه به مذاق شان خوش نیامده بود، دانشجویانی که قصد داشتند این نشریه را در خوابگاه توزیع کنند تهدید کردند.

حسن کاربخش، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» در این باره گفت: جای تعجب است که چماغداران سیاسی تحمل توزیع یک نشریه دانشجویی را هم ندارند و شعار آزادی بیان را هم سر می دهند.

وی گفت: مشکلی که در سال 88 رخ داد این بود که عده ای نمی خواستند به قانون عمل کنند و اکنون شاهد همین رفتارها در دانشگاه هستیم. ما می گوییم قانون باید ملاک باشد.

کاربخش با بیان اینکه دوران هوچی گری و هیاهو در محیط های دانشگاهی گذشته است، گفت: دانشگاه غوغاسالاری را بر نمی تابد و این نمی شود که عده ای که فعالیت شان تایید قانونی نشده است بخواهند با رفتارهای چاله میدانی و تهدید مانع آزاداندیشی شوند.

نشریه طلوع انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

نشریه طلوع انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

دانلود نشریه طلوع

گفتنی است این تشکل بر طبق نامه‌ اتحادیه دفتر تحکیم وحدت کشور که به دست ریاست دانشگاه هم رسیده است به دلیل عدم حضور نماینده دفتر تحکیم وحدت از تهران به عنوان عضو ناظر در انتخابات این انجمن، فعالیت‌های آنها غیرقانونی دانسته شده است.

از طرف دیگر نیز شورای نظارت دانشگاه، انتخابات این انجمن را با استناد به نامه اتحادیه دفتر تحکیم تایید نکرده و از جانب آنها نیز فعالیت‌های آنها نیز غیرقانونی شمرده شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فتح مبین انصارالله، اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top